About Astrid & Jon

Velkommen til Two Like One. Vores (Astrid og Jon) fortælling om livet som par, samt vores rejser og passion for design. Vores fælles historie starter for snart 10 år siden, hvor to pur unge mennesker mødte hinanden til en privat fest i forstaden. Ved ét enkelt øjekast vidste vi begge, at det her var noget helt specielt. Siden da har vi på godt og ondt skabt en lang række fælles oplevelser og erfaringer, som vi gerne vil dele med jer. Som nævnt vil vi berøre rejseguides og anekdoter, vores fælles passion for mode, mad og design. Ligeledes vil vores fortstående bryllup også blive et omdrejningspunkt. Vi glæder os til at involvere jer i alt fra kagesmagning til den lykkeligste dag i vores liv. Det er nemlig lige her, at du finder alt om Astrid og Jon.

Lidt om Jon

Jon er en rolig og kreativ fyr. Med en opvækst I et hjem hvor musikken I fokus, har han fra en tidlig alder roteret imellem en række instrumenter. Han endte med guitaren som sit primære instrument og spiller den dag idag stadig på hobby niveau. I dag er Jons helt store passion mode. Moden kom ind i Jons liv sammen med Astrid. Inden mødet med Astrid havde han haft en hang til udelukkende at gå i band t-shirts. Tidligere det år havde håret også været farvet sort. Det var dog klippet kort og havde fået sin naturlige farve igen, da Astrid og Jon mødes tilbage i januar 2009. Astrid går mere op i mode og arbejder i butik ved siden af skolen. Lettere influeret af Astrid bliver Jon langsomt mere selvsikker omkring sin stil.

En ny verden med et andet kreativt sprog åbner sig, og Jon finder ud af, hvor spændende det er at kombinere ting på nye måder. Han opdager hvor lidt der skal til for at få et skarpere udtryk. I 2015 starter Jon sin herremodeblog Portrait De L’HOMME med intentionen om at inspirere mænd til at yde en smule for at gøre en kæmpe forskel i deres selv-fremstilling.  Jons fokus var på daværende tidspunkt primært på et traditionelt dapper look. Fokus har siden flyttet sig til et mere moderne, nutidigt og karikeret udtryk. Der er dog stadig fra tid til anden er referencer til den tradtionelle herregarderobe.

Lidt om Astrid

Astrid er en ung kvinde med begge ben plantet solidt på jorden. Hun værdsætter de helt tætte relationer og kalder bull shit, hvis ikke tingene går sin retfærdige gang. Hun er vokset op med en mor der ofte var syg, hvilket har givet hende ansvarsfølelse fra en tidlig alder. Hun er meget dedikeret omkring de ting hun vægter højt i sit liv og bruger meget tid på at mærke lykken i de små øjeblikket i hverdagen. Hun har altid haft en hang til mode. Samt en tendens til at have flere sko, end hun kan nå at bruge. Hun blev som ung introduceret til tøjbranchen gennem sit studiejob og har været forelsket lige siden.

Inspireret af Jons arbejde med Portrait De L’HOMME, startede hun sin egen blog Astrid.Hovman.dk nogle måneder efter ham. Da hun mødte Jon var hun ikke i tvivl om, at den her unge mand godt kunne blive begyndelsen på noget smukt. Hun har altid vidst at hendes soulmate var et sted der ude. I dag priser hun sig lykkelig over at have mødt ham i så tidlig en alder. De har nemlig allerede oplevet det meste af livet sammen.

Find alt om vores bryllup lige her.

Find alt om vores liv lige her.