Copenhagen Food

De 3 bedste isbarer i København

september 1, 2018

Selvom sommeren så småt er ved at gå på hæld, så er det ikke ensbetydende at dem søde tand ikke skal stimuleres. Vi har derfor sammenfattet vores bud på de 3 bedste isbarer i København.

De 3 bedste isbarer i København finder du lige her

Ismageriet

Ismageriet er det helt store tilløbsstykke i København og folk kommer langsvejs fra for at købe deres lækre is. Enten for at nyde den med det samme eller for at tage is med hjem til den ventende familie. Ismageriet har et KÆMPE udvalg af smage og har altid nye sæson varianter. Deres Jordbær straciatella er en sikker vinder hos Astrid, hvor Jon derimod er en stor tilhænger af Amarenaen som giver dine smagsløg balstyrisk ekstase. Derudover sælger de også lækre islagkager og shakes! Du finder både Ismageriet på Amager (Rued Langgaards Vej nr. 6E) og i Søborg (Søborg Hovedgade 34 ).

Isoteket

Isoteket er en lille og hyggelig isbutik beliggende lige overfor Boba Plads på det hyggelige Østerbro. De har de fineste turkis bægre og et skønt udvalg af cremet sorbet. De har et utraditionelt udvalg af lækre isvarianter og særligt brombær/lime er en af mine favoritter. Menukortet tæller kun få varianter, men de er alle guddommelige og mange af dem er kombinationer du aldrig har prøvet før! Og så isen 100% økologisk.

Østerberg Ice Cream

Østerberg Ice Cream har de lækreste isvarianter med smag af frugter fra hele verden. Du kan finde smage som Tamarind, Jackfruit, Paan, Mangosteen, Aloe Vera/granatæble, Soursop og Red dragonfruit. Selvfølgelig har de også et udvalg af de mere traditionelle smage. Hvis du har svært ved at vælge kan du købe en taster is med en masse små kugler – så kan du rigtig smage på udvalget. Husk at vælge at få din is i vaffel, da de selv bager deres vafler, som også er virkelig gode! Du finder Østerberg Ice Cream lige ved Trianglen på Rosenvængets Allé og på Tullinsgade ikke langt fra Vesterbrogade.

Læs også: Spise godt i København – Hanzo

Kærligst Astrid

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bedste Brunch på Østerbro - Two Like One februar 10, 2019 at 15:19

    […] Læs om de 3 bedste isbarer i København […]

  • Leave a Reply